Sunday, June 19, 2011

Loudout.org - Interview with Fortress Under Siege

http://www.loudout.org/interviews/394-fortress-under-siege-give-interview-at-loudout-org.html

Καλησπέρα σας…Σήμερα μαζί μας οι fortress under siege και συγκεκριμένα ο Φώτης Σωτηρόπουλος!

-Ποιοι είναι λοιπόν οι fortress under siege ?

Φωτης Σωτηροπουλος: Το συγκροτημα αποτελειται απο τους Φωτη Σωτηροπουλο στις κιθαρες, τον Μιχαλη Σμερο στα φωνητικα, τον Γιωργο Γεωργιου στα πληκτρα, τον Βαγγελη Χατζηανδρεου στο μπασο και τον Γιαννη Δημουλα στα τυμπανα....

Το στυλ της μπάντας ποιο είναι ?

Φώτης Σωτηρόπουλος: Αν και θεωρώ ότι είναι σχετικά δύσκολο να αυτοπροσδιοριστεις, θα έλεγα ότι κινούμαστε στο χώρο του μελωδικού power progressive metal με αρκετές λυρικές φόρμες δοσμένο σε ένα όσο το δυνατόν πιο σύγχρονο heavy πλαίσιο.

-Τι έχετε να πείτε για την δουλειά σας ?

Φώτης Σωτηρόπουλος: Ότι και να πούμε εμείς τον τελικό λόγο τον έχει ο λαός! Ακούστε τη δουλειά μας λοιπόν και μη μας λυπηθείτε καθόλου! Το μόνο που σας ζητάμε είναι να μας ακούσετε!

-Δισκογραφική δραστηριότητα ?

Φώτης Σωτηρόπουλος: Η μοναδική μέχρι τώρα δισκογραφική μας δουλειά ήταν ένα mini cd με τέσσερα τραγούδια και τίτλο το όνομα μας, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 1997 από την Metal Mad Music. Μετά από 14 χρόνια απουσίας λοιπόν επιστρέφουμε με το ολοκαίνουριο cd μας που τιτλοφορείται “The mortal flesh of love” και κυκλοφορεί πάλι από την Metal Mad Music την πρώτη Ιουλίου του 2011.

-Ξεχωρίζετε κάποιο άλμπουμ η τραγούδι σας ?

Φώτης Σωτηρόπουλος: Είναι νωρίς για να ξεχωρίσουμε κάποιο τραγούδι μας, ποσό μάλλον άλμπουμ. Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

-Το πρόγραμμα των F.U.S.?

Φώτης Σωτηρόπουλος: Προς το παρόν πρόβες, εν αναμονή της νέας κυκλοφορίας και από Σεπτέμβριο τα σπουδαία με πολλές και δυνατές, όπως ελπίζουμε, ζωντανές εμφανισεις.

-Υπάρχει κάτι που σας δυσκόλεψε να φτάσετε σε αυτό το επίπεδο που είστε σήμερα ?

Φώτης Σωτηρόπουλος: Οι προσωπικοί μας εγωισμοί.

-Ποιοι οι στόχοι σας σαν μπάντα ?

Φώτης Σωτηρόπουλος: Να κρατήσουμε τη νέα γραμμή της ύπαρξης μας σε σταθερή, συνεχή και ανοδική πορεία μέχρι να ανακαλύψουμε τα νέα όρια της αντοχής μας.

-Σε τι φάση βρίσκεστε τώρα ?

Φώτης Σωτηρόπουλος: Είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ μας δεν ήταν ποτέ σε καλύτερο και ωριμότερο επίπεδο. Όσο περισσότερο διαρκέσει αυτό τόσο μακρύτερο θα είναι το μουσικό μας ταξίδι. Το μόνο που φοβόμουν πάντα ήταν ο κακός μας εαυτός....μαζί με τους σεισμούς, τα πυρηνικά ατυχήματα, τα μεγάλα υψόμετρα, τις πυρκαγιές, το aids, τις πετρελαιοκηλίδες, τις αρρώστιες γενικότερα, την οικονομική κρίση, τον αιφνίδιο θάνατο, με λιγα λόγια την γκαντεμιά γενικώς! Φτου φτου φτου, μακριά από μας!!!


Ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την συνέντευξη…Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνετε…Ο επίλογος ανήκει σε σας…

Φώτης Σωτηρόπουλος: Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη και ανταποδίδουμε τις ευχές για καλή επιτυχία.

No comments:

Post a Comment