Saturday, December 18, 2010

Rock Overdose - News - FORTRESS UNDER SIEGE - "Promo"- review

Rock Overdose - News - FORTRESS UNDER SIEGE - "Promo"-review


FORTRESS UNDER SIEGE - "Promo"-review 18/12/2010 09:13




Ελληνικο προιον οι FORTRESS UNDER SIEGE και με παρουσια 18 χρονων.Σχηματιστηκαν αρχικα το 1992 και το 1996 κυκλοφορησαν το oμοτιτλο mini CD.

Απο το 1998 εμειναν ανενεργοι και επανασχηματιστηκαν το 2009 και εχουν ηδη ετοιμο το πρωτο ολοκληρωμενο CD.

Εδω εχουμε ενα promo με 3 τραγουδια που κινουνται στο χωρο του prog power metal.Αν κρινουμε απο αυτο το δειγμα,τοτε εχουμε να περιμενουμε ομορφα πραγματα οταν βγει ο δισκος και αυτο γιατι τα παιδια εχουν συνθεσει τρια πολυ δυνατα τραγουδια ,που ακουμπανε εξισσου στο prog οσο και στο παραδοσιακο metal.

Η δομη των τραγουδιων ειναι πολυ καλα δουλεμενη,η μεταβαση απο τα πιο mid tempo σημεια στα γρηγορα γινεται ιδανικα,τα riffs και οι κιθαριστικες μελωδιες ειναι διασπαρτες παντου και η ενεργεια ειναι αφθονη σε ολα τα κομματια.

Το οτι εχουν μεγαλωσει με το metal των 80s ειναι εμφανες,ακουστε το " Deeds Of All Disgrace" και σιγουρα θα ερθουν στο μυαλο σας στοιχεια απο MANILLA ROAD...οπως και στο "Gods Of War" οπου και στα δυο αυτα κομματια φλερταρουν εντονα ακομα και με το epic metal.

Eυελπιστωντας οτι οταν ακουσουμε το ολοκληρωμενο album,θα μας επιφυλλασουν ακομα πιο ωραια πραγματα,για την ωρα περιοριζομαστε σε αυτες τις 3 αξιολογοτατες συνθεσεις.

Members Fotis Sotiropoulos - Guitars, Michael Smeros - Vocals, Georgios Georgiou - Keyboards, Vaggelis Hatziandreou - Bass, Spiros Zenebisis - Drums

Πανος Warlord Μπουγαλης

No comments:

Post a Comment